Carpaccio van Crunchino

Carpaccio van Crunchino

Ontdek een smaakvol alternatief voor de populaire klassieke carpaccio. Durf jij het aan?

Bereiding:

1. Smeer de Crunchino’s in met een beetje olie en besprenkel met wat zout. Gril ze c.a. 10 minuten in een grillpan tot de Crunchino’s gaar zijn en ze rondom grilstrepen hebben.

2. Rooster ondertussen in een bakpan de pijnboompitten goudbruin. Dit duurt c.a. 3-4 minuten.

3. Snij de Crunchino’s in de lengte doormidden en verwijder de zaadlijsten.

4. Verdeel de rucola over een groot bord of serveerplank. Leg hierop de Crunchino’s, en bestrooi ze met parmigiano reggiano en de pijnboompitten. Besprenkel met wat truffelmayonaise.

Ingrediënten (voor 4 personen):

4 Crunchino’s (regenboogmix)
50 g parmigiano reggiano, geraspt
30 g rucola
10 g pijnboompitten
Truffelmayonaise
Olijfolie, peper en zout

Crunchino mix