NÚ IS HET MOMENT VOOR EMINENT

De tijd is rijp voor groenten om uit de schaduw te komen. Zij zijn niet langer een bijgerecht, maar vormen hét antwoord op veel uitdagingen van onze tijd. Gezond, duurzaam, van nature voorzien van een uitstekende marge en boordevol creatieve mogelijkheden. Chefs, retailers en consumenten gaan voor groente & inspiratie naar Eminent.

Wow wow wow!

De groenten van Eminent hebben de wow-factor. Stuk voor stuk hebben ze het in zich om te stralen op het bord. Dat voedt de inspiratie van topchefs en stimuleert supermarktklanten om meer uit groenten te halen. Neem zeker eens een kijkje bij onze creatieve recepten >

Van plantaardig naar plantgeweldig!

Eminent tilt met exclusieve variaties in smaak, vorm en kleur groentebeleving naar een hoger niveau. Zodat het echt premium producten worden die helemaal geen vlees of vis meer naast zich nodig hebben. Onze focus ligt daarbij op het pure product: hoe kunnen we paprika, tomaat en peper van zichzelf zo geweldig mogelijk maken. Kleurrijk, smaakvol, gezond en duurzaam.

Natuurlijke innovatie: Eminent Seeds

Ales begint bij het zaadje. Ons zusterbedrijf Eminent Seeds werkt elke dag aan spannende nieuwe variëteiten en specialiteiten. Zij hebben ook onze gepatenteerde Tomberry ontwikkeld, de kleinste tomaat ter wereld. Lees meer over Eminent Seeds.

CERTIFICATEN

Eminent is in het bezit van verschillende kwaliteitscertificaten. Om kwaliteit en voedselveiligheid te borgen werken wij en de andere bedrijven van de Best Fresh Group, samen met door het GFSI-erkend gecertificeerde leveranciers.