Eminent is hét merk voor bijzondere tomaten, pepers en paprika’s. Onze telers leveren elke dag verse producten van de allerhoogste kwaliteit. Handmatig geteeld en ter plekke verpakt en vervoerd. Geen robots, geen bulk. Wél jaarrond leverbetrouwbaarheid.

Focus op eigen teelt

We werken met eigen telers die jarenlange ervaring en passie combineren om de meest bijzondere groenten met veel zorg te oogsten. Zo komen al onze tomaten (ruim 40 verschillende soorten!) en een groot deel van onze pepers en paprika’s van eigen teelt. Daarnaast werken we met zorgvuldig geselecteerde vaste telers uit Nederland en Spanje.

De kortste weg van kas naar klant

We verpakken onze groenten ter plekke. Vlak voor transport voeren we persoonlijk nog een extra kwaliteitscontrole uit. Zo bent u verzekerd van dagverse groenten die vaak dezelfde ochtend zijn geteeld.

Een fijne balans tussen kwaliteit en duurzaamheid

Door vernieuwende en duurzamere teeltmethodes is er steeds meer teelt van Hollandse bodem afkomstig. In onze kassen werken we met uitgekiende klimaatregeling die dagelijks door onze experts wordt bijgesteld. Ook in Spanje werken we samen met telers die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Zo zoeken we continu de beste balans en garanderen we kwaliteit en leverbetrouwbaarheid op de meest duurzame wijze.

Een fijne balans

De basis: topkwaliteit zaden

Doordat we de hele keten beheersen, hebben we de kwaliteit van onze groenten volledig in eigen hand. Zo worden al onze zaden in eigen huis ontwikkeld en geproduceerd door ons zusterbedrijf. Lees meer over Eminent Seeds.

Samen verder groeien

We dagen iedereen uit om ons uit te dagen. Voor speciale verzoeken halen wij het beste in onszelf naar boven. Een onmogelijke levertijd, een geheel eigen verpakking inclusief marketingondersteuning of zelfs een compleet nieuwe specialty met hele specifieke eigenschappen…Bij Eminent maken we het waar. Flexibel en creatief; met het hoofd vol ideeën en de handen in de klei. Dat is wat we bedoelen met The art of creation, de kunst om elke gewenste oplossing vorm te geven in groenten. Steeds weer samen verder groeien. Groeien met de speciale groenten van Eminent.