verse vegetarische loempia's met crunchino

Verse vegetarische loempia’s met Crunchino

Ontdek de unieke smaak van Crunchino in deze frisse loempia’s. De combinatie van knapperige groenten en de zoetzure dipsaus maakt dit gerecht tot een echte smaakbom.

Bereidingswijze

  1. Snij alle groenten in reepjes. Bij de komkommer verwijder je eerst de zaadlijsten om te voorkomen dat er te veel vocht vrijkomt. Doe peper en zout op de avocado.
  2. Zet een schaal met lauwwarm water klaar. Smeer je handen en het bord waar je op gaat werken in met een beetje olie. Doop een rijstvel 2 seconden in het water en leg deze op het bord. Verdeel de groenten over de onderkant van het rijstvel. Zorg dat je de zijkanten leeg laat.
  3. Vouw eerst de zijkanten van het rijstvel dicht en rol daarna de loempia stevig dicht. Snij hem daarna met een scherp mes doormidden. Herhaal dit proces met de rest van de rijstvellen.
  4. Mix alle ingrediënten voor de saus en serveer deze samen met de verse loempia’s.

Ingrediënten (voor 8 personen):

  • 1 pak rijstvellen
  • Crunchino regenboogmix (4 stuks)
  • 150 g peen julienne
  • 1 komkommer, zaadlijsten verwijderd en in dunne reepjes gesneden
  • 1 avocado
  • Olie + peper + zout

 

Voor de dipsaus

  • 1 ½ el hoisin saus
  • 1 ½ el tahin
  • 2 el sweet chili saus
  • 1 tl citroensap
  • 2,5 el water
Crunchino