tortillahoorntjes met crunchino

Wraphapjes met Heks’nkaas en Crunchino

Verras je gasten met deze kleurrijke en knapperige tortillahoorntjes! Een leuke en smaakvolle snack voor elke gelegenheid.

Bereidingswijze:

  1. Verwarm de oven op 180 graden Celsius. Rol aluminiumfolie in de vorm van een kleine frietzak. Snij de tortilla’s in 3 stukken. En rol ze op zodat ze in de trechter van aluminiumfolie passen. Bak de tortilla’s c.a. 8 – 10 minuten in de oven totdat de tortilla harder worden en ze hun vorm behouden.
  2. Snij ondertussen de Crunchino’s in dunne reepjes. Naar verhouding heb je iets meer van de gele, oranje en roodbruine nodig dan de groene.
  3. Doe een beetje Heks’n’kaas aan de binnenkant van de tortilla. Vervolgens doe je wat rucola en de reepjes van de Crunchino’s in de tortilla, zodat het er uit ziet als een frietje. Serveer met groene olijven.

Ingrediënten (10 personen):

  • 4 grote tortilla’s
  • 1 bakje Heks’n’kaas of een andere roomkaas naar keuze
  • Regenboog mix Crunchino’s (4 stuks)
  • 40 g rucola
  • 1 pot groene olijven
  • cocktailprikkers
Crunchino