Crunchino Pickles

Crunchino pickles

Bereidingswijze:

  1. Doe alle ingrediënten, behalve de Crunchino’s in een pan en breng deze aan de kook. Laat het mengsel 1 minuut doorkoken en zet daarna het vuur uit. Laat het mengsel afkoelen.
  2. Snij de Crunchino’s in ringetjes en doe ze in een gesteriliseerde pot van c.a. 200 ml. Zeef het afgekoelde mengsel en giet het bij de Crunchino’s in de pot. Zet de pot in de koelkast. Idealiter maak je dit recept een dag voor gebruik zodat het vocht de tijd heeft om in de Crunchino te trekken.

Ingrediënten:

  • 1 ½ Crunchino
  • 60 ml witte wijnazijn
  • 120 ml water
  • 15 g suiker
  • 5 zwarte peperkorrels
  • 1 laurierblad
  • 1 teen knoflook
  • Snuf zout
  • Optioneel: 5 g chilipeper