Onze bijzondere producten

De tijd is rijp voor groenten om uit de schaduw te komen. Zij zijn niet langer een bijgerecht, maar vormen hét antwoord op veel uitdagingen van onze tijd. Gezond, duurzaam en boordevol creatieve mogelijkheden. Retailers, foodservicebedrijven en groothandelaren gaan voor de groenten van Eminent en bieden zo inspiratie voor chefs en consumenten.

Over ons

Eminent is hét merk van Farmhouse International voor bijzondere tomaten, pepers, paprika’s en aubergines. Wij zijn met de tomaten de enige in Nederland die de hele keten beheerst. We ontwikkelen nieuwe soorten, telen ze en zetten ze in de markt. Allemaal met onze eigen vakmensen. Wat ons bindt, is de passie voor bijzondere groenten en de drive om iedereen daar zo vers mogelijk van te laten genieten. We leveren elke dag, verser bestaat niet.

TELERS MET SMAAK

Eminent is hét merk voor bijzondere tomaten, pepers en paprika’s. Onze telers leveren elke dag verse producten van de allerhoogste kwaliteit. Handmatig geteeld en ter plekke verpakt en vervoerd. Geen robots, geen bulk. Wél jaarrond leverbetrouwbaarheid.

Lees verder >

Recepten en inspiratie

Met onze speciale groenten heeft u alles in handen voor een uniek, smaakvol en oogstrelend gerecht. We brengen u graag op ideeën met een aantal originele recepten. Gezonde, duurzame maaltijden, vol kleur en verrassende smaken. Uiteraard hebben alle recepten een hoog plantaardige gehalte, maar het zijn zeker niet alleen maar vegetarische gerechten.

De recepten zijn ontwikkeld in samenwerking met professionals en variëren van makkelijk en snel voor thuis tot culinaire hoogstandjes voor chefs. Succes!