Crunchino bbq spiezen

BBQ groentespiesen met Crunchino en pesto

Op zoek naar een smaakvol en gezond alternatief voor vlees op de barbecue? Probeer dan eens deze heerlijke BBQ groentespiesen met Crunchino en pesto.

Bereiding:

  1. Snij de Crunchino’s in de lengte doormidden. Snij ze vervolgens in stukken van c.a. 3 cm bij 3 cm. Halveer de tomaten. Snij de courgette in halve manen (halveer in de lengte en snij dan in stukken van 2 cm. Schaaf met een kaasschaaf of mandoline linten van de wortel. En snij de rode ui in 6 stukken.
  2. Rijg de groente per kleur aan spiesen (dus rode groenten aan dezelfde spies, etc. . En smeer ze in met wat olie, peper en zout.
  3. Gril de groentespiesen op de BBQ of in een grilpan tot ze gaar zijn. Smeer de spiesen voor het serveren in met wat pesto.

Ingrediënten (voor 8 personen):

  • Regenboog mix Crunchino’s (4 stuks)
  • 1 rode ui
  • 1 courgette
  • Cherrytomaten pruim rood + geel
  • 1 Tijgertomaat groen
  • Wortel
  • 1 potje (vegan) pesto
  • Olie + peper + zout
Crunchino mix