Caprese salade multi colour

Een hippe variant op de klassieke caprese salade. Een kleuren- en smaakexplosie op tafel. Dit gerecht kan zowel als voorgerecht of bijgerecht geserveerd worden. Met een snee brood erbij is het zelfs een licht verteerbare hoofdmaaltijd. Deze makkelijke salade is echt top!!

Bereiding

Afhankelijk van de grootte de tomaten door de helft of in plakken snijden. Brand de tomaten met een crème brûlée brander. Breng op smaak met zout en peper. Meng de appelazijn met de olijfolie, de rasp van een halve citroen en het sap van een halve citroen. Breng de vinaigrette op smaak met zout en peper. Leg de gebrande tomaten op het bord. Breng de burrata op smaak met zout, peper en citroen rasp en leg deze in het midden van de tomaten. Verdeel de vinaigrette over het gerecht. Maak af met een paar takjes dille.

Ingrediënten

4 personen 

  • 600 gram Inca mix
  • 4 stuks burrata
  • dille
  • 75 gram olijfolie
  • 25 gram appelazijn
  • 1 citroen
  • zout en peper