Crunchino roomkaas

Roomkaas van gegrilde Crunchino

Deze roomkaas met gegrilde Crunchino is perfect als snack, op een toastje of als toevoeging bij de lunch.

Bereidingswijze:

  1. Smeer de oranje Crunchino in met een beetje olie en besprenkel met wat zout. Gril ze c.a. 10 minuten in een grillpan tot de Crunchino’s gaar zijn en ze rondom grilstrepen hebben. Haal de Crunchino dan uit de pan.
  2. Snij ondertussen de bieslook fijn en meng deze samen met de citroensap, peper en zout door de roomkaas.
  3. Haal de eventuele losgekomen vellen van de gegrilde Crunchino en snij hem heel fijn. Meng de dit door de roomkaas en breng hem op smaak met peper en zout.

Ingrediënten:

  • 150 g (vegan) roomkaas
  • 1 Crunchino
  • 2 roodbruine Crunchino’s
  • 10 g bieslook fijngesneden
  • 6 g citroensap
  • Peper + zout + olijfolie
Crunchino