Crunchino Bruchetta

Bruschetta van Crunchino

Ontdek de heerlijke variatie op de Italiaanse Bruschetta. De combinatie van geroosterde Crunchino, verse kruiden en knapperig brood is simpelweg onweerstaanbaar.

  1. Smeer de Crunchino’s in met een beetje olijfolie en besprenkel met wat zout. Gril ze c.a. 10 minuten in een grillpan tot de Crunchino’s gaar zijn en ze rondom grilstrepen hebben.
  2. Haal de Crunchino’s uit de pan, verwijder de zaadlijsten en snij ze in blokjes van 1 cm. Voeg hieraan de fijngehakte knoflook, rode ui, knoflookpoeder, balsamicoazijn, olijfolie en basilicum toe. Breng het mengsel daarna op smaak met peper en zout.
  3. Snij ondertussen het brood in plakjes en gril deze met wat olijfolie totdat het brood krokant is. Verdeel daarna het Crunchino mengsel over de gegrilde plakjes brood. Eet smakelijk!

Ingrediënten (6 personen):

2 bruine Crunchino’s
2 oranje Crunchino’s
2 teentjes knoflook, fijngehakt
1 tl knoflookpoeder
¼ rode ui
4 tl balsamicoazijn
8 tl olijfolie
30 g verse basilicum
Peper + zout
Ciabatta of baguette

Crunchino mix