Falafel wrap met zoet zure jalapeno

In een handomdraai een heerlijke en vegetarische wrap. De combinatie van deze ingrediënten maakt dit gerechtje snel tot één van je favoriete recepten.

Voorbereiding

Snijd de jalapenos in dunne plakjes en doe in een weckpot. Kook het water, suiker, azijn en tenen knoflook. Giet de warme massa op de gesneden jalapeno’s. Zet 2 dagen in de koelkast.

 

Bereiding

Snijd de rode ui, tomaat en koriander fijn. Meng de crème fraîche met limoenrasp, zout en peper.

Bak de falafel. Beleg de wraps met garnituren en top af de gemarineerde jalapenos. Zo makkelijk en zo lekker en gezond.

Ingrediënten

4 personen 

  • 2 jalapeno rood
  • 2 jalapeno groen
  • 250 gram Suiker
  • 250 gram Azijn
  • 100 gram water
  • 2 tenen Knoflook

 

  • 8 wraps
  • 24 falafel
  • 1 blokje feta
  • 1 manderijn
  • 2 gele tomaten
  • 1 bosje koriander
  • 1 rode ui
  • 50 gram crème fraîche
  • 1 limoen